Category: Nieuws uit de wijk

Probeerschool van Marieke

Omdat er geen fysieke les kan worden gegeven bij deze enkele oefeningen die je thuis kunt doen. Je kan de pdf’s downloaden en aan de slag!

Een uitje in tijden van corona:  P&P Uitje pdf

Courgette, courgette:  P&P Courgette pdf

De geschilderde frisheid van citroenen:  P&P Citroenen pdf

Het geheim van de prei:  Geheim van prei pdf

Permanente koppeling naar dit artikel: http://provenierswijk.nl/wordpress/?p=1121

Met Pasen thuis uit eten

Heb je geen zin zelf te koken beide paasdagen en heb je zin om thuis uit eten te gaan? Ben je ingrediënten vergeten te kopen en wil je niet weer naar buiten. Geen stress; voor alles is een oplossing te vinden. In onze Provenierswijk kun je nu bij bijna alle eetgelegenheden overheerlijke gerechten afhalen om er thuis van te genieten. Keuze genoeg. En boodschappen kun je thuis laten bezorgen. (Foto’s: Marjan van Hoorn)

Permanente koppeling naar dit artikel: http://provenierswijk.nl/wordpress/?p=1095

Paasgroet en paasbrood

Vrijwilligers van de Bewonersvereniging Provenierswijk zijn de afgelopen tweedagen vlak voor Pasen bij een kleine 150 wijkgenoten langs geweest om hen een goede Pasen te wensen. Zij hadden voor de bewoners, oud en jong, die wel een steuntje in de rug konden gebruiken of een schouderklopje verdienden in deze tijden van corona en isolement, een paasbrood bij zich. Ze zagen blijde, soms verbaasde gezichten bij de deur, maar kregen heel veel bedankjes.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://provenierswijk.nl/wordpress/?p=1081