Wijkfeest Provenierswijk: voor elk wat wils

Zaterdagochtend 13 juni zag het er somber uit, maar gelukkig klaarde later het weer op en kon het wijkfeest Provenierswijk op de Spoorsingel met een waterig zonnetje beginnen. Het was een ontspannen, gezellig en druk bezocht feest met leuke, mooie en verrassende acts en een aantal spannende activiteiten voor de kinderen. Tomas Roskamp opende het wijkfeest en Matthijs Sandmann ontving de eerste folder ‘Eendjes voeren mag, maar niet met brood’ uit handen van Marjan van Hoorn, initiatiefneemster van de voorlichtingscampagne ‘Geen brood voeren aan watervogels’. Wijkgenote en jazzzangeres Dolores Velasquez beet met een gelegenheidstrio het spits af, waarna een stoet van muzikanten, performers en dansgroepen voor een gevarieerd programma zorgden. Veel waardering was er voor de singer-songwriter Frank van Geest en voor de streetdance-groep Under Rated die was uitgebreid met drie dansers uit Zuid-Korea. De jonge Bollywood-dansers kregen eveneens veel bijval. Na afloop kon de organisatie terugkijken op een geslaagd wijkfeest.
1._DSC7410

Permanente koppeling naar dit artikel: http://provenierswijk.nl/wordpress/?p=503