Wijkfeest Provenierswijk 2017

Ontspannen, doen, kijken en luisteren

Op zaterdag 1 juli staat het jaarlijkse Wijkfeest Provenierswijk op de Spoorsingel weer gepland. Een feest met traditionele elementen en verrassende optredens en activiteiten. De markt met tweedehands waar, snuisterijen, kunst, planten en informatie blijft zachtjes aan groeien. En dit jaar komt Circus Rotje Knor op bezoek.

Het wijkfeest begint om 12.00 op het ‘podium’ bij de Hoevebrug, waar het wijkkoor De Straatklinkers met veel plezier het spits afbijt. Hopelijk is het optreden zo aanstekelijk dat iedereen spontaan gaat meezingen. Als intermezzo is er een korte circusact: een voorproefje op wat je te wachten staat als je je aanmeldt bij de Circusspeelplaats.

De middag begint met De Parelvissers en aan het eind van het feest speelt de jazzband Baked Potato. Tussen door zijn er workshops Thai boksen en Urban Dance onder leiding van Nora. Presentator Moerat praat alles aan elkaar en DJ Ghandi vult de stiltes op.

Behalve lui achterover zitten en koopjes scoren kun je actief deelnemen aan de diverse workshops en een partij schaken met grote stukken. Op de Circusspeelplaats kan iedereen van jong tot oud, onder leiding van twee ervaren circusartiesten, leren koorddansen of jongleren. Voor de kleinsten is er een springkussen waar ze zich kunnen uitleven.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://provenierswijk.nl/wordpress/?p=827