Uitnodiging Jaarvergadering Bewonersvereniging Provenierswijk

Vrijdag 20 april 2018 wordt in De Waerschut de jaarvergadering van de Bewonersvereniging Provenierswijk gehouden. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal open.
U bent van harte welkom

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen.

  • Aan de hand van een diapresentatie wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste gebeurtenissen, activiteiten en bijzonderheden uit 2017.
  • De nieuwe plannen voor 2018 zijn inmiddels opgesteld en zullen eveneens worden gepresenteerd. Bijvoorbeeld voorlezen, dam- en schaakproject in de Heulbrug, nieuwe tentoonstellingen, schilderlessen.
    Leden van de werkgroepen informeren ons over deze onderwerpen.
  • Er is voor het eerst een wijkraad gekozen in onze wijk. Dat is een grote verandering. Marjan van Hoorn, net in de wijkraad gekozen, gaat ons er meer over vertellen en zij zal uitleggen op welke manier er kan worden samengewerkt.
  • Er zijn meer bewonersgroepen, waarmee de bewonersvereniging Provenierswijk samenwerkt. De bewoners van de Heulbrug en de Buurtvaders zijn daarvan voorbeelden. Ook deze groepen krijgen de kans ons op de hoogte te brengen van hun plannen in 2018.
  • In de eerste Provenieuws van dit jaar staat veel informatie over wateroverlast en het Deltaplan Rotterdam, de hoogbouw op het Delftseplein en nieuwbouwproject De Provenier.

Voor een gesprek over die onderwerpen en meer is de jaarvergadering een goed moment.

Bestuur Bewonersvereniging Provenierswijk
April 2018

Permanente koppeling naar dit artikel: http://provenierswijk.nl/wordpress/?p=956